Би-би-си репортажа: Што научиле државите од поранешна Југославија од смртоносната епидемија од 1972

17.03.2020 Tweet Share Pin Во време на големи кризи како епидемиите, сите очи се свртени кон институциите на системот. Тогаш сите сфаќаат колку е важно … Продолжи со читање Би-би-си репортажа: Што научиле државите од поранешна Југославија од смртоносната епидемија од 1972