Бетонизација на Пржино: Итриот инвеститор, кутриот градоначалник

10.09.2020 Tweet Share Pin Улицата „Пржино“ или улицата 679 е мал слеп сокак. Таму тешко минува „Брзата помош“, а камоли камионот на „Комунална хигиена“. Но, … Продолжи со читање Бетонизација на Пржино: Итриот инвеститор, кутриот градоначалник