Бетонизација на Маврово

Помеѓу 2012 и 2016 година, мнозинството советници и пратеници во државата гласале закони и одлуки предложени од државните функционери кои што се однесуваат на урбанистичкото планирање, градењето и приватизирањето на јавната земја. Притоа, тие не воделе сметка за јавниот, туку за приватниот интерес на малкумина во земјата. Одлуките на овие луѓе имаат штетни последици врз квалитетот на животот на граѓаните и на животната средина. Промената на власта не донесе и … Продолжи со читање Бетонизација на Маврово