28 години независност: (Не)дигитална Македонија

09.09.2019 Tweet Share Pin Македонија денеска обележува 28 години од својата самостојност. На денот на независноста, граѓаните на оваа земја се потсетуваат како сме почнале. … Продолжи со читање 28 години независност: (Не)дигитална Македонија