Заев: Владата започнува војна со дезинформациите и лажните вести

24.07.2019 Tweet Share Pin Со едукација на новинарите, медиумските работници, администрацијата за тоа колку штета на една демократија можат да направат дезинформациите, Владата ќе објави … Продолжи со читање Заев: Владата започнува војна со дезинформациите и лажните вести