Видео: Заев го објаснува мерит системот по кој ги бира советниците

30.05.2019 Tweet Share Pin Александар Ружин носел важни инвестиции и бил важен за НАТО и одбраната. Преговарал и со инвеститори за производство на оружје. Додека … Продолжи со читање Видео: Заев го објаснува мерит системот по кој ги бира советниците