Во Пржино инвеститор со кола ги гази реквизитите на жителите кои се противат на изградба на станбен комплекс

15.11.2020 Tweet Share Pin Вечерва во Пржино се судрија гневните и разочарани жители од слепата уличка каде што започна градбата на станбен комплекс. Инвеститорот со … Продолжи со читање Во Пржино инвеститор со кола ги гази реквизитите на жителите кои се противат на изградба на станбен комплекс