(ВИДЕО) КОВИД-19 тестови: Право или привилегија во време на пандемија

Дали државата дозволува неетичко профитирање во време на светска пандемија и како тие со повеќе пари можат да дојдат побрзо до тестови за разлика од оние кои немаат. Имате симптоми на Ковид-19 и сакате да се тестирате во лабораториите кои тоа го вршат. Можете да се јавите кај вашиот матичен лекар, па преку „Мој термин“ да закажете тестирање во државното здравство. Процедурата таму оди на следниов начин. Пријавувањето се прави … Продолжи со читање (ВИДЕО) КОВИД-19 тестови: Право или привилегија во време на пандемија