Press "Enter" to skip to content

КОВИД-19: Градскиот јавен превоз во Скопје како темпирана бомба

Пишуваат: Маја Јовановска и Александра Денковска Гоцевска Обновено Владата на денешната седница донесе одлука за намалување за еден час на забраната на движење на населението. Наместо како досега од 21 до 6 часот, полицискиот час ќе трае од 21 до 5. Ограничувањето на движењето до 6 часот особено создаде проблеми во Скопје, бидејќи голем дел од граѓаните користат јавен превоз, па во утринските часови во автобусите имаше големи гужви. Градоначалникот…