Press "Enter" to skip to content

Тинтраниот Кичеец на чекор до слобода

Додека јавноста го чека исходот од сообраќајната несреќа којашто ја предизвика Зоран Милески Кичеец, тој веќе работи на тоа што поскоро да излезе на слобода. ИРЛ открива дека тој не бил во животно-загрозувачка здравствена состојба поради којашто му било дозволено 30 дена прекин на казната. Токму тогаш ќе ја предизвика несреќата во која еден ќе загине, а седум лица ќе бидат повредени. Кичеец веќе понудил спогодба и бара условна казна.…