Репортажа од судницата: Сиромавиот милионер

06.12.2019 Tweet Share Pin Се смета за еден од најбогатите Македонци, беше дел и од „Форбс“ листата. Тоа е човекот кој како ретко кој друг … Продолжи со читање Репортажа од судницата: Сиромавиот милионер