Опоен бизнис

Проверено – Опоен бизнис Кој ги насади првите плантажи со марихуана во Македонија? Како братчедите на премирот Заев добија лиценци и станаа дел од овој бизнис. На овие прашања во интервју одговара лично премиерот. Кои се играчите и колку тежи овој вносен бизнис погледнете денес во емисијата на Проверено.