Пропадна продажбата на 1 ТВ , инвеститорот се повлекува

31.03.2020 Tweet Share Pin Пензионерот Богдан Дамјаноски кој склучи договор за купување на 1 ТВ ќе го раскине договорот, соопшти тој предмалку за ИРЛ. Дамјаноски … Продолжи со читање Пропадна продажбата на 1 ТВ , инвеститорот се повлекува