Продадени сите станови во „хотелот“ на Пелагонија Гостивар во Маврово

08.11.2020 Tweet Share Pin Една дозвола за градба од 1991 година, една понова за доградба на хотел кој што не постоел и неколку замижани институции … Продолжи со читање Продадени сите станови во „хотелот“ на Пелагонија Гостивар во Маврово