Последната битка за парцела на плоштадот

31.03.2020 Tweet Share Pin На плоштадот во Скопје веќе нема државна земја за продавање за џабе. Нема ни место за градење. Но, можностите не се … Продолжи со читање Последната битка за парцела на плоштадот