Поранешното раководство на МЕПСО под истрага, непотизмот продолжува

31.03.2020 Tweet Share Pin Кога пред една година Државниот завод за ревизија го објави извештајот за финансиското работење на МЕПСО, во јавноста беше обелоденето како … Продолжи со читање Поранешното раководство на МЕПСО под истрага, непотизмот продолжува