Пеколниот пат низ тестирањето од КОВИД-19 или како умре Р.З. (2/2)

05.04.2020 Tweet Share Pin Од неподобен за државно КОВИД тестирање до негативен рапид тест – како умре пациентот Р.З. Р.З. е локалниот трговец на градскиот … Продолжи со читање Пеколниот пат низ тестирањето од КОВИД-19 или како умре Р.З. (2/2)