Општина Чаир: Ќе постапиме по препораката на Владата за дивоградбата кај „Мавровка“

01.09.2020 Tweet Share Pin На првата седница на Владата донесена е одлука да се урне дивоградбата пред трговскиот центар Мавровка. Објектот ќе го урива Јавното … Продолжи со читање Општина Чаир: Ќе постапиме по препораката на Владата за дивоградбата кај „Мавровка“