Опоен бизнис: Тепачка за лиценци за одгледување канабис откако власта реши да им угоди на инвеститорите

31.03.2020 Tweet Share Pin Законот за одгледување на канабис за медицински цели беше донесен во 2016 година, што ја направи Македонија четиринаесеттата земја во Европа … Продолжи со читање Опоен бизнис: Тепачка за лиценци за одгледување канабис откако власта реши да им угоди на инвеститорите