Oд Sинго до Боки: 28 години манипулирана Македонија

09.09.2019 Tweet Share Pin Вчера и денес се потсетуваме на независна Македонија, а веќе утре се враќаме во политичката реалност. Последните вести се дека претседателот … Продолжи со читање Oд Sинго до Боки: 28 години манипулирана Македонија