Од Филипче до Жан Митрев: Сè што треба да знаеме за кризата со тестови за КОВИД-19

26.03.2020 Tweet Share Pin Во земјава вкупно се направени околу 1.000 тестови во Институтот за јавно здравје заклучно со 25 март. Тестови масовно се прават … Продолжи со читање Од Филипче до Жан Митрев: Сè што треба да знаеме за кризата со тестови за КОВИД-19