Нефи Усеини во Турција заминал на операција на синуси

27.10.2020 Tweet Share Pin Нефи Усеини го пропушти последното рочиште на кое му се суди за насилство врз негов сограѓанин, а неговите адвокати во судот … Продолжи со читање Нефи Усеини во Турција заминал на операција на синуси