Нефи Усеини од бегство си отвори фирма во Битола

18.09.2020 Tweet Share Pin Охридскиот советник, бизнисмен и бегалец од правдата Нефи Усеини го проширува бизнисот. Тој е во бегство, но тоа не го спречи … Продолжи со читање Нефи Усеини од бегство си отвори фирма во Битола