Направи сам и прогласи се за победник: Вистинските луѓе позади анкетите од партиските фиоки

09.07.2020 Tweet Share Pin ИРЛ открива како цели фамилии на членови на ВМРО ДПМНЕ создаваат лажни рејтинзи во лажни институти. Американските пријатели на Виктор Орбан … Продолжи со читање Направи сам и прогласи се за победник: Вистинските луѓе позади анкетите од партиските фиоки