На работ: Пандемски погреб на системот и социјалната држава

16.11.2020 Tweet Share Pin Податоците кои ги обработи ИРЛ покажуваат дека многу брзо расте бројот на новозаболени од Ковид 19, додека бројот на оздравени не … Продолжи со читање На работ: Пандемски погреб на системот и социјалната држава