Кратка приказна за (не)правдата: Наивните бизнисмени и рекетот

31.03.2020 Tweet Share Pin Едниот е почесен конзул на Србија во земјава, другиот чека одобрение да стане на Бугарија. Првиот царува во градежниот бизнис, вториот … Продолжи со читање Кратка приказна за (не)правдата: Наивните бизнисмени и рекетот