Кого не го интересира случајот со лажни КОВИД маски и тестови на пазарот во Македонија

18.09.2020 Tweet Share Pin Во Македонија не само што нема истраги, туку дел од институциите ги спречуваат напорите на новинарите да откријат што се случило … Продолжи со читање Кого не го интересира случајот со лажни КОВИД маски и тестови на пазарот во Македонија