Кисела Вода продолжува да се бетонира: Две петокатници ќе „голтнат“ зеленило

13.01.2021 Tweet Share Pin „Согласно Уставот и законите“ продолжува градежното силување на Кисела Вода. Најновата приказна од оваа општина доаѓа од улицата „Христо Татарчев“ каде … Продолжи со читање Кисела Вода продолжува да се бетонира: Две петокатници ќе „голтнат“ зеленило