Хибридни војни: Кој дозволи да се ’хакне‘ изборниот ден

18.07.2020 Tweet Share Pin Што имаат заедничко нападите врз Тајм и ДИК на изборниот ден и нападот врз веб-страницата на Фондот за иновации две недели … Продолжи со читање Хибридни војни: Кој дозволи да се ’хакне‘ изборниот ден