Како Роберт Поповски ги советува министрите: Подобро да бегаме, отколку да не распнат новинарите

25.06.2019 Tweet Share Pin Подобро да ни се лутат затоа што не сме излегле да зборуваме, отколку да не распнат, вака министерот за отчетност и … Продолжи со читање Како Роберт Поповски ги советува министрите: Подобро да бегаме, отколку да не распнат новинарите