Мистериозни анкети во функција на партиски информациски војни

17.06.2020 Tweet Share Pin Изборната кампања започнува следната среда, но партиите почнуваат безмилосна трка. Денеска граѓаните беа бомбардирани со испитувања на јавното мислење. ИРЛ открива … Продолжи со читање Мистериозни анкети во функција на партиски информациски војни