Press "Enter" to skip to content

Опоен бизнис

Проверено – Опоен бизнис Кој ги насади првите плантажи со марихуана во Македонија? Како братчедите на премирот Заев добија лиценци и станаа дел од овој…

Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром

Проверно ЕП.12 – Неисполнети ветувања: Бетонирање на Аеродром Бетонски чудовишта ќе никнат во Аеродром. Златко Марин вети стопирање на урбаната џунгла и ревизија на спорните…

Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија

Проверено ЕП.11 – Од Белизе до Будимпешта: Нови играчи во шопинг на медиуми во Македонија Која е Унгарката во шопинг на медиуми во Македонија? Каде…

Приказна без крај

Проверено ЕП.10 – Приказна без крај Денационализацијата е предвидено да претставува процес кој што ќе ја исправеше неправдата нанесена од нашите сограѓани кои што ги…

Судско тефтерче

Проверено ЕП.8 – Судско тефтерче Без независно судство не може да постои владеење на правото, ниту пак да имаме демократска држава. Судството е клучно за…

Пратенички башибозук

Проверено ЕП.6 – Пратенички башибозук Што прават пратениците секој петок? Наместо да бидат на своите работни места и да ја почитуваат законската обврска за средби…

Непристоен предлог

Проверено ЕП.5 – Непристоен предлог Новинарите добија непристоен предлог од Претседателот Иванов. Ги повикуваа на наводен брифинг, а им понудија да потпишат изјави со кои…