Press "Enter" to skip to content

Пратенички башибозук

Проверено ЕП.6 – Пратенички башибозук Што прават пратениците секој петок? Наместо да бидат на своите работни места и да ја почитуваат законската обврска за средби…

Непристоен предлог

Проверено ЕП.5 – Непристоен предлог Новинарите добија непристоен предлог од Претседателот Иванов. Ги повикуваа на наводен брифинг, а им понудија да потпишат изјави со кои…

Азербејџанска пералница

Проверено ЕП.3 – Азербејџанска пералница Новинарите од Мрежата за известување за организиран кримина и корупција чија членка е Истражувачката репортерска лаборатија открија дека политичари, бизнисмени…