Со едвај година искуство во администрација, кадар на ЛДП ќе седи во надзорен одбор на Државна лотарија

Tweet Share Pin Заев постојано се заканува дека ќе заигра „камшикот“ ако администрацијата не се фати за работа. Себеси се најави како борец против непотизмот  … Продолжи со читање Со едвај година искуство во администрација, кадар на ЛДП ќе седи во надзорен одбор на Државна лотарија